Ziua barbatului, ziua harciogului, ziua dudei si chestii dastea`

Astazi este 5 mai. Am auzit mai toata ziua, ba din stanga, ba din dreapta, ca se sarbatoreste ziua barbatului. Am consultat rapid, drept reper,  calendarul crestin-ortodox si spre suprinderea mea scria urmatorul lucru: Sfanta Irina – dezlegare la peste. Bun o veste magnifica. Astazi au fost dezlegati pestii. Totusi nu zice nicaieri de ziua barbatului. Am cercetat o leaca mai riguros si am aflat de pe internet ca de fapt ziua barbatului, de pe 5 mai, este o campanie a unei firme producatoare de bere. Magnific! Deci firma asta de bere imi inventeaza peste noapte sarbatori. Ce motiv de bucurie mi s-a adus in viata pe neasteptate. YUPY! Am rumegat problema si cred ca ar fi bine sa va spun ca ziua barbatului, sarbatoare promovata de o marca de bauturi alcoolice, este de fapt o campanie nesimtita de marketing pentru castigarea unor sume importante de bani. Asa ca, dragii mei burtosi care probabil bagati bere in voi precum spartii, ati fost pacaliti. Astazi este ziua Irinei si se dezleaga pestii. Acum de ce sa nu fiu si eu o leaca nesimtit ? Declar cu o mare durere de cot ( e bine ca nu e de cur fiindca era mai nasoala) ca maine 6 mai sa fie ziua internationala a dudelor de pretutindeni. Va invit sa sarbatorim aceasta vesela zi cu multa bucurie in suflet. Haide ca deja o dam in prostie crasa daca continuam cu porcarii din astea de genul: ziua barbatului, ziua gospodinei, ziua instalatorului sau ziua curvelor. Pe mai incolo (si incoace). THE END.

Publicitate

2 răspunsuri so far »

 1. 1

  bruckner said,

  Tu cu cine tii? cu noi sau cu femeile?
  Consulta acelasi calendar si vezi daca pe 1 si 8 martie scrie ca este Ziua Mamei si a Femeii. Sau pe 1 iunie este Ziua Copilului. Nu cred ca gasesti asa ceva in calendarul ortodox. Si totusi toata lumea sarbatoreste aceste zile. De ce nu am sarbatorii si o zi a barbatului?
  Nu sunt de acord cu Valetines Day pentru ca noi avem Dragobetele si cu Halloween care nu sunt sarbatori romanesti, sunt imprumutate de la americani.
  Hai pa !

 2. 2

  ohjustme said,

  so la multi ani de ziua dudei!;))


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: