Prostie lichidă, prostie solidă

Trecatori - Georgiana Tudor

Parazitul numit „om” locuieşte în grupuri mari pe planeta numită „Pământ”. „Omul” este în general o vietate care va face orice pentru surpavieţuire. Mai exact, omul ar fi în stare să îşi omoare semenii fără nici cea mai mică remuşcare dacă el consideră că metoda aplicata de el este una corectă.

Omul se acoperă adesea cu mizerii, la figurat vorbind, şi iubeşte să involueze până la cel mai fragil stadiu posibil. Atunci când vine vorba de supravieţuirea speciei, omul iubeşte să aplice metoda numită în port popular: „Cel mai puternic supravieţuieşte”. Prin urmare, consideră că prin aplicarea unor gândiri transmise pa parcursul secolelor de către cei de dinaintea lui, el va avea dreptate.

În toată existenţa sa omul a obţinut o plăcere masochistă din a se minţi singur că a fost creat de un atotputernic organism, entitate supremă.

Momentan, omul sau oamenii, mai bine spus, este pe cale de a distruge plantea pe care locuieşte, iar acest lucru este un curs firesc al existenţei sale pe „Pământ”, din moment ce un parazit întotdeauna ajunge să îşi distrugă, încet dar sigur gazda.

– din amintirile lui A.C

/ acest text este o înşirare de cuvinte alambicate şi fără sens, trataţi textul ca atare.

P.S: Pentru mai multe lămuriri vizitaţi secţiunea „Cu şi despre mine”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: