Insolit în materie nouă

rate

Omenirea transpusă în trei raţe

Când încerci să faci din căcat bici e musai să te murdăreşti pe mâini. Sunt perfect de acord că viaţa pe care o ducem este atât de falsă încât încep să mă gândesc tot mai serios dacă Neo ala din Matrix nu cumva avea dreptate când râgâia diverse prostii prin pelicula celebră. Pornind de la prima idee care îmi sare acum prin cap, aşa cum patinează musca pe creier, cred că majoritatea oamenilor din viaţa mea  sunt o leacă mai retardaţi în comparaţie cu mine. Nu deţin adevărul suprem, absolut sau prim, dar pot băga mâna în foc sau coliva în traistă că sunt mult mai aproape de el faţă de voi.

Am fost crescut ca într-un săculeţ din acela de cangur, aşa cum sunteţi crescuţi toţi, dar atunci când am scos capul afară am avut măcar bunul simţ pentru omenire şi raţiune să mai şi deschid ochii.

Nu sunt aici, nu sunt acolo şi nu sunt de acord să mă contraziceţi dacă ştiu că am dreptate, de altfel poate că dacă trec de limita răbdării pot refula nişte jigniri inimaginabile a la Radu de la Afumaţi. Violenţa nu este încă inclusă aici.

Atenţie la raţe, atenţie la reacţii şi mai ales, dar mai ales, atenţie mare la detalii!

Toate nebune!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: